Vacatures bij SDT

Stichting Dorpsverfraaiing Twello draait geheel op vrijwilligers. Wij kunnen regelmatig hulp gebruiken bij onze activiteiten. Onze activiteiten worden door de bevolking zeer gewaardeerd.
We hebben de volgende vacatures:


=> Hulp bij het verzorgen van de bloembakken in Twello

In Twello staan ruim 60 bloembakken  die door de vrijwilligers worden beplant en onderhouden.
Voor deze activiteiten zoeken wij versterking.

Ervaring is niet vereist, wel een goede motivatie. U gaat eerst met één van onze mensen mee om de benodigde ervaring op te doen. En dat is niet alleen het beplanten en het onderhoud van de bloembakken, maar ook het besturen van onze tractor,  die onder andere wordt ingezet voor het bewateren van de bloembakken.

 

 => Redactielid tuinkrant

Stichting Dorpsverfraaiing Twello zoekt enthousiaste mensen die gezamenlijk eens per jaar onze tuinkrant willen vullen. De tuinkrant komt in mei uit. U wordt lid van de redactie, u schrijft artikelen die gezamenlijk met de redactieleden bedacht worden.


 

=> Assistent tijdens tuinmarkt

Dorpsverfraaiing organiseert ieder jaar vele activiteiten waarvan iedereen kan profiteren.
Op de zaterdag voor het weekend van Moederdag (zaterdag 10 mei 2014) organiseert Stichting Dorpsverfraaiing een tuinmarkt.
Tijdens deze tuinmarkt worden bloemen en planten verkocht. De opbrengst van deze tuinmarkt komt ten goede aan alle overige activiteiten van Stichting Dorpsverfraaiing.
Voor, tijdens en na afloop van de tuinmarkt zijn er mogelijkheden voor jongeren om te helpen.


=> Decorateur

Wij zoeken versterking voor het maken van decoraties en versieringen. Bijvoorbeeld bloemstukjes voor speciale evenementen, zoals de jaarlijkse pluim- en complimentuitreiking op het gemeentehuis. Ervaring in het maken van bloemstukken is gewenst. Voor begeleiding wordt gezorgd. Ook stellen wij creativiteit op prijs, evenals enige kennis van bloem(soorten) om tot mooie creaties te komen.

Meer info?

Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij:

  • Klaas Dusselaar (secretaris) 0611481195

of u kunt een mail sturen naar info@dorpsverfraaiing.nl