Laatste nieuws

Zaterdag 13 mei 2017 Voorjaarsmarkt

Evenals voorgaande jaren organiseert Dorpsverfraaiing weer haar jaarlijke voorjaarsmarkt op de zaterdag voor Moederdag.Voorjaarsmarkt 2016
Dit jaar is dat 13 mei.
Voor de tweede keer wordt deze voorjaarsmarkt op het Dorpsplein in Twello gehouden. Dat was vorig jaar een doorslaand succes. De opkomst was bijzonder goed en het weer hadden we mee.

Ook dit jaar zullen weer een aantal kramen beschikbaar zijn voor hobbyisten, die hun eigen gemaakte producten aan de man kunnen brengen.

Ook voor 2017 rekenen wij op fantastisch weer en wij zullen u graag verwelkomen.
Meer nieuws volgt binnenkort in het Voorster Nieuws.

2 en 3 september 2016 Dorsverfraaiing op de braderie

Tijdens het klompenfeest was Dorpsverfraaiing aanwezig met een kraam.
Doel was tweeledig. Enerzijds het werk van Dorpsverfraaiing te promoten en anderzijds sponsors en giften verwerven voor de aanschaf van kwaliteitsverlichting voor de Kerstboom op het Dorpsplein. En dat is gelukt!!!!

Met grote dank aan alle gulle gevers, die straks kunnen zeggen dat de verlichting ook een stukje van henzelf is.

4 september 2016 optocht klompenfeest

Ook dit jaar heeft Dorpsverfraaiing meegedaan aan de optocht met weer een prachtige wagen. Het thema was bloemen. Dorpsverfraaiing heeft dit aangevuld met klompen. En dat gaf een verrassend effect.

Resultaat? Eerste prijs.
Met veel dank aan de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

 

Dorpsverfraaiing Twello in 2016 nog beter zichtbaar

Afgelopen zaterdag 12 december hebben de leden van de Stichting Dorpsverfraaiing Twello even een terugblik gehad op het afgelopen jaar en alvast in grote lijnen de activiteiten voor het komende jaar besproken. besproken.

Maar eerst zijn de leden uitgerust met herkenbare kleding in de vorm van duidelijke overalls voor de groenploeg, en polo’s plus sweaters voor alle leden. Getuige de foto ziet het geheel er prima uit. Deze nieuwe kleding is mogelijk gemaakt door Maré Elizen van Elizen vastgoed BV, in samenwerking met John Buitink en Big Blow. Tevens had de groenploeg al eerder de beschikking over duidelijk herkenbare veiligheidshesjes met een aangepast logo en duidelijke opschrift op de achterkant ‘Dorpsverfraaiing Twello’.

Als de mensen van de Stichting Dorpsverfraaiing Twello bezig zijn met het onderhouden van de 68 bloembakken en de rotonde aan de Maarten Tromplaan denken sommige van onze dorpsgenoten en toeristen vaak dat de gemeente aan het werk is. Niets is minder waar. Weliswaar heeft 5de Stichting uitstekende contacten met de gemeente Voorst, maar het is wel Dorpsverfraaiing die geheel met vrijwilligers deze onderhoudsactiviteiten uitvoert.
Met de nieuwe kleding wil Stichting Dorpsverfraaiing Twello zich nog duidelijker presenteren aan het publiek.

Op het Dorpsplein in Twello staat weer een grootse, mooi verlichte kerstboom. Ook dit is een initiatief van Dorpsverfraaiing, in uitstekende samenwerking met de ondernemers van Twello Centrum en anderen die de stichting een warm hart toedragen.

Met heel veel dank aan onze sponsors en donateurs wenst Stichting Dorpsverfraaiing Twello een ieder fijne Kerstdagen en een voorspoedig, maar vooral gezond 2016.

Kerst 2015 in Twello

Maandag 7 december is onder leiding van Dorpsverfraaiing Twello weer een grote kerstboom geplaatst op het Dorpsplein in Twello. uiteraard is deze weer mooi verlicht.

Ook aan de toegangswegen naar het centrum zijn kleine kerstboompjes geplaatst voor een leuke entree.

Dit alles is mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking met meerdere ondernemers in Twello.

Met de praalwagen in de optocht 2015

Ook dit jaar 2015 deed de Dorpsverfraaiing weer mee met de optocht. En het resultaat was de eerste prijs met als thema 'kleurrijk'. Klik hier voor de foto's.

Dorpsverfraaiing op het Klompenfeest 2015

Vrijdag 4 september en zaterdag 5 september 2015 was de Stichting Dorpsverfraaiing Twello aanwezig op het Klompenfeest met een kraam in de kunst- en cultuurstraat (Dorpsstraat) in Twello. We hebben met veel mensen gesproken en meer dan 90% van de gesprekken waren bijzonder positief over de werkzaamheden van onze Stichting. Met name de 68 bloembakken en de rotonde aan de Maarten Tromplaan waren gelukkig bij velen al bekend.

Dat de werkzaamheden door de Stichting zeer op prijs wordt gesteld blijkt wel uit de vele giften die wij mochten ontvangen. In ruil daarvoor kon men aan een prijsvraag meedoen en een fraaie plantenbak winnen.

Ook is de Stichting blij met het feit dat er donateurs bijgekomen zijn. iedereen hartelijk dank daarvoor.